Veel te vieren in 2019!

In 2019 zal Merlet haar 35-jarig bestaan vieren. Een bijzonder feestjaar waarbij er weer volop te genieten is van culinaire evenementen en activiteiten.


Ook voor kunstliefhebbers is er volop te beleven.

In januari zullen er werken van Annelies Damen te zien zijn. in maart opent de expositie "Girl Power" en wij verheugen ons nu al op de expositie welke te zien zal zijn tijdens de Kunst 10-daagse!

03

FEBRUARI

Om 2019 op een goede manier in te luiden beginnen we het nieuwe jaar met een

"Bring your own Bottle-lunch" op zondag 3 februari.


Hoe werkt het? 

U neemt een duik in uw wijnkelder en brengt een heerlijke selectie wijnen mee. U kunt tijdens de Paulée uw wijnen laten proeven aan uw gasten en ook een glas ontvangen van uw buurman die op zijn beurt ook mooie flessen heeft meegebracht.

Initiator en wijnjournalist Gert Crum zal u kennis laten maken met deze Bourgondische traditie afkomstig uit de streek Meursault.

Aanvang: 13:00 uur.

De prijs voor het 4-gangen lunchmenu bedraagt 69,00 euro per persoon. Er wordt geen kurkengeld berekend.


Met welke wijn steelt u de show?


14

FEBRUARI

Op Valentijnsdag wordt de Lounge weer omgetoverd tot "Theather van de Liefde".

Dick Raat zal een romantisch repertoire verzorgen terwijl u geniet van een prachtig verzorgd diner.
17

MAART

Op 17 maart zal de expositie "Girl Power" worden geopend door Elske Doets, voormalig Zakenvrouw van het Jaar. Houd het magazine in de gaten voor meer informatie over de expositie en het openingsevenement.

H07

JUNI

op 7 juni zal het in de Lounge van Merlet een klassiek dinerconcert plaatsvinden. Een bijzondere avond met prachtige muziek van het pianoduo Janssens en Scholtes en daarbij ook viool en klarinet. Geniet van een prachtig klassiek dinerconcert met de culinaire invulling van Mattijs Kaptein.

JULI

Op een zonnige zondagmiddag in de zomer zal op het terras van Restaurant Merlet weer een gezellig Lazy Sunday Party worden georganiseerd met Loungy muziek, gastronomische gerechtjes en heerlijke bubbels en wijnen.