Veel te vieren in 2019!

In 2019 zal Merlet haar 35-jarig bestaan vieren, een bijzonder feestjaar waarin volop kan worden genoten van culinaire evenementen en activiteiten.

Ook voor kunstliefhebbers is er veel te beleven.

In januari zullen er werken van Annelies Damen te zien zijn. In maart kunt u haar ontmoeten tijdens het "Meet the Artist"-evenement.


Ook verheugen wij ons nu al op de tentoonstelling welke te zien zal zijn tijdens de Kunst-10-daagse in oktober! Hierover later meer...


14

FEBRUARI

Op Valentijnsdag wordt de Lounge weer omgetoverd tot een ‘Theater van de Liefde’

Dick Raat zal een romantisch repertoire verzorgen, terwijl u samen geniet van een heerlijk diner.17

FEBRUARI

Jonathan Zandbergen kookt met 23 topchefs voor het Rode Kruis in Juniper & Kin, Amsterdam. Tussen 04:00 en 05:00 uur bereidt hij drie Merlet classics en zal tevens achter de DJ-booth plaatnemen.
17

MAART

Vanaf 25 januari zal er in Restaurant Hotel Merlet een prachtige expositie worden verzorgd door Annelies Damen. Op 17 maart heeft u de mogelijkheid haar live te ontmoeten tijdens het "Meet the Artist"-evenement. Elske Doets, voormalig Zakenvrouw van het Jaar, zal tevens invulling geven aan dit evenement. Houd het magazine in de gaten voor meer informatie over de expositie "Women of the World".


07

JUNI

Op 7 juni zal het in de Lounge van Merlet een klassiek dinerconcert plaatsvinden. Een bijzondere avond met prachtige muziek van het pianoduo Janssens en Scholtes en daarbij ook viool en klarinet. Geniet van een prachtig klassiek dinerconcert met de culinaire invulling van Mattijs Kaptein.

07

JULI

Op een zonnige zondagmiddag in de zomer zal op het terras van Restaurant Merlet weer een gezellig Lazy Sunday Party worden georganiseerd met Loungy muziek, gastronomische gerechtjes en heerlijke bubbels en wijnen.