TALENTVOL SOMMELIER
VAN HET
JAAR


Recensie Proefschrift Restaurants: 8,9

Wij feliciteren onze sommelier met de titel talentvol sommelier van het jaar! Wij zijn ontzettend trots op deze prestatie en mooie recensie van Proefschrift Restaurants.


Recensie Proefschrift: 8,9

Het harde werken van het gehele team wordt gewaardeerd door Proefschrift Restaurants met een 8,9 en zij schrijven een prachtige recensie:

"Het restaurant laat de laatste twee jaar een duidelijke ontwikkeling zien in kwaliteit en creativiteit. Onder leiding van Jonathan Zandbergen draait de keuken op hoog niveau. Zo horen de amuses bij de allerbeste die we dit jaar proefden. Met knap gekozen kwaliteitsproducten maakt Zandbergen gerechten die uitblinken in cuissons, evenwicht en finesse. Daarvoor veel complimenten. Dat belooft nog wat als die nieuwe keuken binnenkort komt. Stefan Wierda is een sommelier met een vlotte, nooit vervelende babbel. Hij is een wijnfreak in alle vezels. Zijn wijnkaart is prachtig samengesteld. Parels en verrassingen wisselen elkaar evenwichtig af. De wijnadviezen zijn al jaren zeer goed en zonder missers. Deze topper weet waarover hij praat. Contrast en harmonie. Opnieuw een compliment. Eén van de beste sommeliers van het land. De sfeer is warm, gastvrij en gemoedelijk. Je wordt met alle egards ontvangen. Van begin tot eind staat de service. Bovendien heb je redelijk veel ruimte tussen de tafels. Gezien het gebodene hanteert men een prima prijsbeleid. Je krijgt hier echt waar voor je geld."

Wilt u ook de service ervaren van de Talentvol sommelier van het Jaar?