UPCOMING
NOVEMBER

Jazzmiddag in Merlet

Zondag 25 november in de Lounge van Merlet: heerlijke Jazzmuziek van 17:00 tot 19:00 uur. Jozz Jazz zal live jazzmuziek ten gehore brengen.


U bent van harte welkom! De entree is gratis.


DECEMBER
Kerstballenparty

De decembermaand is altijd een bijzondere periode van het jaar. Een jaar dat weer voorbij is gevlogen!


Op vrijdag 7 december zal de jaarlijke kerstballenparty worden gehouden waar er wordt geproost op de successen van het afgelopen jaar.


U komt alvast in de kerststemming door gezellige kerstmuziek, kerstversiering en een selectie van heerlijke bitterballen en wijnen.


Voor dit evenement zijn de kaarten reeds vergeven maar er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar voor onze vaste gasten die dit evenement niet willen missen.

U bent onze gast bij de Kerstballenparty in combinatie met het reserveren van een Gastronomisch Arrangement.
JANUARI

Openingsdagen

In januari zal er hard gewerkt worden aan een nóg betere beleving en kwaliteit van de keuken. Het Restaurant, keuken en lobby van het hotel zal worden verbouwd.


Voor uw nieuwjaarsbijeenkomsten en te proosten op het nieuwe jaar zal Restaurant Hotel Merlet geheel zijn geopend zijn op 3 tot 6 januari. Van 7 tot en met 13 januari zal Merlet geheel zijn gesloten zodat geen van onze gasten hinder zullen ondervinden aan de verbouwingswerkzaamheden.


Hotel Merlet en Grand Café Bourgogne zijn vanaf 14 januari weer te reserveren.

Restaurant Merlet zal op 25 januari 2019 geheel gerestyled heropenen. Wij kunnen niet wachten u in het nieuwe jaar te verwelkomen!


FEBRUARI
La Paulée de Bourgogne

Om 2019 op een goede manier in te luiden beginnen we het nieuwe jaar met een

"Bring your own Bottle-lunch" op zondag 3 februari.


Hoe werkt het? 

U neemt een duik in uw wijnkelder en brengt een heerlijke selectie wijnen mee. U kunt tijdens de Paulée uw wijnen laten proeven aan uw gasten en ook een glas ontvangen van uw buurman die op zijn beurt ook mooie flessen heeft meegebracht. Initiator en wijnjournalist Gert Crum zal u kennis laten maken met deze Bourgondische traditie afkomstig uit de streek Meursault.

Aanvang: 13:00 uur.

De prijs voor het 4-gangen lunchmenu bedraagt 69,00 euro per persoon. Er wordt geen kurkengeld berekend.


Met welke wijn steelt u de show?