UPCOMING


Merlet in Business Class

Op 23 september aanstaande zal in de opname van Business Class een interview plaatsvinden met Carla van Bourgonje en Jonathan Zandbergen van Merlet en Harry Mens.

Kijkt u mee? Zondag 23 september om 10:30 uur op RTL7


Blootkamer tijdens de Kunst 10-daagse


Tijdens de Kunst10-daagse zal één van de kamers van het hotel worden toegewijdt aan het thema Bloot. U kunt hierbij slapen tussen prachtige fotografiewerken en kunst. Museum Kranenburgh heeft in die periode een expositie ‘BLOOT - het kwetsbare lichaam’. Dit thema wordt doorgetrokken in een van de hotelkamers van Merlet.


Vanaf oktober 2018 is er in museum Kranenburgh in het Noord-Hollandse Bergen de expositie bloot. "Deze museale expositie wordt doorgetrokken in een hotelkamer van Merlet, in samenwerking met de Kahmann Gallary in Amsterdam.’
‘Voor zover ik weet is het uniek dat een expositie van een museum wordt doorgetrokken tot in een hotelkamer. U kunt tot het einde van het jaar een overnachting boeken in de kamer met prachtige fotografie in the thema BLOOT.

9 oktober: Wijnmakers diner met Jeremy Walker


Kom van de wijnen van Grangehurst genieten met de wijnmaker Jeremy Walker erbij!

Op dinsdagavond 9 oktober organiseren WineMatters: Wijn uit Zuid-Afrika en Grangehurst een luxe wijnmakersdiner bij Restaurant Hotel Merlet* in Schoorl. Het restaurant waar topsommelier Stefan Bousjon Wierda waakt over de wijnkelder. Executive Chef Jonathan Zandbergen gaat vier gangen voor ons bedenken, Stefan zorgt voor de afstemming tussen wijn en gerechten.

Jeremy Walker geeft die dag uitleg over zijn klassieke rode topwijnen uit Stellenbosch.

Dit speciale 4-gangen diner op Michelinster-niveau is inclusief de Vonkelwyn, de Grangehurst wijnen, tafelwater en koffie slechts € 100,00 p.p.